Når Mågerne Flyver Baglæns

Der sker mange utrolige ting på kanten af livet.

Synnøve Søe er kendt for at skrive direkte og uden berøringsangst. "Når Mågerne Flyver Baglæns" er Synnøves Søes seneste bog, og hun har høstet stor anerkendelse blandt andet for bogens tema.

Forestillingen blev et kunstnerisk samarbejde i spændingsfeltet mellem scenekunst og forfatterskab. Med udgangspunkt i bogens gribende tekst skabte Teatergruppen Talent-1 en forestilling om at leve på kanten af livet.

Forestillingen tog udgangspunkt i bogens 18 fortællinger, og de medvirkende var selv med i den skabende proces. De fem skuespiller fortolkede teksten på scenen, og viste at vi alle har noget at kæmpe for og med - og ikke mindst mod.

I et intenst univers fortaltes historien om mennesker der lever på kanten af livet. Det var historien om hvorfor det ligeså nemt kunne have været dig eller mig.
 
 
Medvirkende: Kia Lundsgaard Horan, Thomas Bjerre, Kathe Berger Stark, Mathias August Borg og  Tina Nedergaard
 
Iscenesættelse: Morten Aagaard
 
Efter oplæg af: Synnøve Søe
 
Forestillingen er støttet af Næstved kommune, Tuborgs Grønne Fond og Landsforeningen for Dramatisk Virksomhed
Fra bogen:
"Det skete at han fik disse invaliderende tanker, når han gik sine lange ture. Det sneede stadig tæt. Han havde det pludselig ikke så godt. Måtte se at komme hjem. Mågerne var begyndt at flyve baglæns ... "
Synnøve Søe, 2012.


Fra JyllandsPostens anmeldelse af bogen:
" ... tilsammen giver fortællingerne en fin og rørende indsigt i, hvor smerteligt kaotisk den menneskelige eksistens kan opleves ... "
Teatergruppen Talent-1 | CVR: 32207480