Om os

Det lille teater med de store skuespillere! (Citat fra publikum anno 2007)

 

Efter at have arbejdet med teater i adskillige år, på kryds og tværs af teatergrupper og teaterforeninger, hoppede de fem bestyrelsesmedlemmer i Teatergruppen Talent-1 ned fra scenen i 2005 , og blev en reel teaterforening - på egen hånd. 

 

Nu skulle alle opgaver løses med egne hænder. Skuespillere var de stadigvæk, men titler som barpersonale, billetdame og praktisk gris blev også en del af hverdagen. En manuskriptforfatter ses også på scenen. En kostumedesigner smider synålen, og synger en revyvise - og hovedrolleskuespillerinden hænger plakater op - og det har været det hele værd. 

 

I januar 2007 flyttede Teatergruppen Talent-1 ind i deres eget lille teater i baggården til Bødkergården i Næstved. Masser af kræfter blev lagt i for at forvandle det stemningsfulde kunstner-atelier til et “rigtig” teater. Men det lykkedes, og salen fremstår hyggelig og intim. Den lille teatersal har plads til 35 publikummer, og har endda en ægte sofarække! Alle teatrets forestillinger bliver spillet på den lille scene, men mange af den tager også på turne ud i landet. Specielt teatrets tilbagevendene tradition med gadeteater, er specielt skabt til at komme ud i landet.

 

I 2013 flyttede Teatergruppen Talent-1 til nye og større lokaler i Grønnegården på Indre Vordingborgvej i Næstved. Igen var der gang i malerspanden og lokalet blev forvandlet fra et fagforeningslokale til et moderne teatersal.

 

Teatergruppen Talent-1 elsker udfordringer, og arbejder målrettet på at udvikle skuespillere og scenefolk såvel som publikum og samfundet. Derfor er livsholdningen om opbyggelighed altid en grundsten i forestillingerne og arbejdet.

 

Filosofien er at skabe et “vi-teater”. Et teater hvor alle er velkommen og alle har mulighed for at skabe kvalitetsteater. Udover en ganske særlig glæde ved teatret, er det også et strækt sammenhold, der tegner Teatergruppen Talent-1.

 

Der er mange der har mod og håb. Men i Talent-1 er der kærlighed der driver værket. Kærlighed for at fortællle en god historie, kærlighed til teatret og kærlighed til udvikle - både os selv og dem der ser forestillingerne.

 

Teatergruppen Talent-1 er grundlagt af Morten Aagaard, Mathias August Borg, Kathe Berger Stark, Kia Lundsgaard Horan og Julie Anna Hedegaard i 2006.

 

 

 

På gensyn i teatret!

 

 

- - -

 

 

Teatergruppen Talent-1's teatersal ligger i Grønnegården, Indre Vordingborgvej 6A, 4700 Næstved. Teatersalen ligger i en lav stueetage med to trin ned.

 

 

Post til Teatergruppen Talent-1 sendes enten vil kontaktmuligheden på denne hjemmeside, eller pr. post til

 

Formand Morten Aagaard

Teatergruppen Talent-1

Havrevænget 17

4700 Næstved

 

 

- - - 

 

 

Vi gør opmærksom på at børn under 2 år ikke vil blive lukket ind i teatersalen. Desuden forbeholder vi os ret til at afvise børn i døren, hvis de ikke overholder forestillingernes aldersminimum. Når billetter til forestillingerne er købt kan de ikke refunderes, med mindre forestillingen aflyses.

 

Teatergruppen Talent-1 | CVR: 32207480